×

Προειδοποίηση

The form #10 does not exist or it is not published.

Ασύρματο σύστημα συναγερμού Ajax Plus Black

Το ασύρματο σύστημα συναγερμού Ajax είναι ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες τόσο μιας μικρής όσο και μιας μεγάλης εγκατάστασης. Προσφέροντας απόλυτη αξιοπιστία, ο συναγερμός που σας προτείνουμε, αποτελεί ένα από τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στην κατηγορία του.

Το ασύρματο σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει:

  • 1x Ajax Hub (μαύρο)
  • 1x Ajax MotionProtect (μαύρο)
  • 1x Ajax DoorProtect (μαύρο)
  • 1x Ajax SpaceControl (μαύρο)
  • 1x Ajax StreetSiren (μαύρο)
  • 1x Ajax KeyPad (μαύρο)

Σύνδεση του συναγερμού σας στο κέντρο λήψης σημάτων

Ολοκληρώνουμε την ασφάλειά σας με σύνδεση του συναγερμού σας στο κέντρο λήψης σημάτων για την μέγιστη ασφάλειά σας!


Με ενδιαφέρει το πακέτο

Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο χωρίς κενά
Υποχρεωτικό πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Το καλύτερο ασύρματο σύστημα συναγερμού στην Ελλάδα

Το ασύρματο σύστημα συναγερμού Ajax ανήκει στη νέα γενιά ασύρματων συναγερμών ασφαλείας και είναι το μοναδικό στην Ελλάδα με πιστοποίηση Grade2. Στα πλαίσια της έκθεσης IFSEC International 2017, o Ajax βραβεύτηκε ως ο καλύτερος 100% ασύρματος συναγερμός της χρονιάς.

Τα υλικά του Ajax αποτελούνται από μία ευρεία γκάμα προϊόντων με εκπληκτικό design που εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο μιας μικρής όσο και μιας μεγάλης εγκατάστασης.

 

Ασύρματη κεντρική μονάδα Hub

ajax hub black

Η κεντρική μονάδα Ajax Hub χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας Jeweller με εμβέλεια 2000 μέτρα σε ανοιχτό χώρο. Χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένο κανάλι επικοινωνίας, διαθέτει τεχνολογία ελέγχου ταυτότητας για προστασία ενάντια σε υποκλοπή δεδομένων, ενώ παράλληλα σε περίπτωση που ανιχνεύσει οποιαδήποτε παρεμβολή, αλλάζει τη συχνότητα επικοινωνίας. To Ajax Hub συνεργάζεται με 100 περιφερειακά ταυτόχρονα και υποστηρίζει 50 χρήστες. Όλα αυτά καθιστούν την κεντρική μονάδα Ajax Hub ως την πιο προηγμένη και ασφαλή ασύρματη μονάδα της αγοράς.

 

Ασύρματος ανιχνευτής κίνησης Motion Protect

motion protect black

Ανιχνευτής κίνησης PIR με λειτουργία αποφυγής κατοικιδίων ζώων. Το Ajax MotionProtect ανιχνεύει το πρώτο βήμα του εισβολέα στην ιδιοκτησία σας αλλά αγνοεί κατοικίδια ζώα.

 

Ασύρματη μαγνητική επαφή Door Protect

DoorProtect black

Μαγνητικός ανιχνευτής πόρτας και παραθύρου. Με το μικρό μέγεθός τους, την υψηλής ποιότητας ανίχνευση και ασύρματη επικοινωνία, οι ανιχνευτές Ajax DoorProtect μπορούν να προστατεύσουν πόρτες και παράθυρα σε διάφορους ορόφους σπιτιών και γραφείων.

 

Eξωτερική σειρήνα Street Siren 

street siren black

Ασύρματη εξωτερική σειρήνα, Σειρήνα ηχητικής και οπτικής ένδειξης με ρυθμιζόμενη ένταση από 85 έως 113 dB. Διατηρεί την επικοινωνία με το Ajax Hub σε εμβέλεια έως 1.500 μέτρα σε ανοιχτό χώρο.

 

Πληκτρολόγιο Keypad 

keypad black

Ασύρματο πληκτρολόγιο αφής, Το Ajax KeyPad βοηθάει να διαχειριστείτε το σύστημα συναγερμού Ajax. Οπλίστε το σύστημα με κωδικό ή πατήστε ένα πλήκτρο. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό ενέδρας μπορείτε να στείλετε σιωπηλό πανικό στο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

 

Τηλεχειριστήριο Space Control 

keyfob

Τηλεχειριστήριο με πλήκτρο πανικού. Με τεχνολογία κυλιόμενου κωδικού και επαλήθευσης ταυτότητας σήματος, το Ajax SpaceControl λειτουργεί σε απόσταση έως 1.300 μέτρα από το Ajax Hub σε ανοιχτό χώρο.

 

Ασύρματοι συναγερμοί Σπιτιών Ajax

Επιπλέον, μία μεγάλη γκάμα περιφερειακών συσκευών (εσωτερική/εξωτερική σειρήνα, ασύρματος διακόπτης, ανιχνευτές πλημμύρας/καπνού, κ.ά.), είναι διαθέσιμα για να ενσωματωθούν σε ένα σύστημα Ajax και να παρέχουν μία ολοκληρωμένη προστασία.

Security365

Η εταιρεία Security365 δραστηριοποιείται στα συστήματα ασφαλείας και με πολυετή εμπειρία μπορεί να σας δώσει λύσεις ολοκληρωμένης ασφάλειας. Λύσεις πρωτοποριακές, ύψιστης ποιότητας και αξιόπιστες.

Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 3707/2008) και έχοντας πιστοποίηση από την Ελληνική Αστυνομία. Κλείστε ραντεβού στο 210 6549511 για δωρεάν μελέτη του χώρου σας και θα πειστείτε!

Συστήματα Συναγερμού

Μίλησε δωρεάν με έναν εκπρόσωπό μας για προσφορά! Θα σε καλέσουμε το συντομότερο.