×

Προειδοποίηση

The form #10 does not exist or it is not published.

Συναγερμοί σπιτιών IDS - Τιμές από 303€

Η IDS είναι μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας στον κόσμο, γιατί αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα της στο Durban Νοτίου Αφρικής, την χώρα με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας παγκοσμίως. Αναγνωρισμένη ως ηγετικός κατασκευαστής και διανομέας ηλεκτρονικών προϊόντων ασφαλείας, η IDS σήμερα καθιστά την ασφάλειά μας πιο εύκολη από ποτέ!

Τα συστήματα ασφαλείας IDS κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και επιλέγονται για την ασφάλεια των καταναλωτών σε Ιταλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Μαλαισία, Ινδονησία και πολλές άλλες χώρες. Με περισσότερους από 20.000 εγκατεστημένους συναγερμούς σε όλη την Ελλάδα, η IDS Hellas αποτελεί την Νο1 επιλογή συναγερμού που εμπιστεύονται οι ειδικοί

Παρακάτω θα δείτε τις ανταγωνιστικές μας προσφορές που βασίζονται στα εξής μοντέλα:

IDS Basic - Μονάδα IDS 805
IDS Standard - Μονάδα IDS Χ SERIES - 16 ζώνες
IDS Plus - Μονάδα IDS Χ SERIES - 16 ζώνες
IDS Pro - Μονάδα IDS Χ SERIES - 24 ζώνες

Εκατομμύρια πελάτες απολαμβάνουν την ασφάλεια και την ευχρηστία των συστημάτων της Paradox καθημερινά σε όλο τον κόσμο.

 

 

Tο σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό για να καλύψει χώρους περίπου 120-220τμ και διαθέτει 24 καθαρές ζώνες. Το σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: 1x Κεντρική μονάδα IDS Χ SERIES - 24 ζώνες, 1x Πληκτρολόγιο CLASSIC LCD ή CURVE LCD, 5x ανιχνευτές κίνησης PATROL 701, 15x μαγνητικές επαφές, 1x Σειρήνα εσωτερική, 1x Σειρήνα εξωτερική - αυτόνομη, 2x Πλακέτες επέκτασης, 2x Μπαταρίες για κεντρική μονάδα και σειρήνα αυτόνομη. 1x Πλακέτα επικοινωνίας Voice Module

Security365

Η εταιρεία Security365 δραστηριοποιείται στα συστήματα ασφαλείας και με πολυετή εμπειρία μπορεί να σας δώσει λύσεις ολοκληρωμένης ασφάλειας. Λύσεις πρωτοποριακές, ύψιστης ποιότητας και αξιόπιστες.

Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 3707/2008) και έχοντας πιστοποίηση από την Ελληνική Αστυνομία. Κλείστε ραντεβού στο 210 6549511 για δωρεάν μελέτη του χώρου σας και θα πειστείτε!

Συστήματα Συναγερμού

Μίλησε δωρεάν με έναν εκπρόσωπό μας για προσφορά! Θα σε καλέσουμε το συντομότερο.