Δείτε τις προσφορές μας στις κάμερες παρακολούθησης

Όλες οι κάμερες παρακολούθησης που σας παρουσιάζουμε στην σελίδα www.security365.gr είναι υλικά αξιόπιστα και ποιοτικά, καλύπτοντας όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Βρείτε τις κάμερες παρακολούθησης που ταιριάζει στον χώρο σας και νιώστε ασφάλεια από την 1η στιγμή.


Τοποθετημένο σύστημα CCTV με κάμερες ασφαλείας που περιλαμβάνει: 1x Καταγραφικό DVR - 4 κανάλια, 1x Σκληρός δίσκος WD, 4x Κάμερες AHD 1 Mp, 1x Τροφοδοτικό τύπου πακ 12V DC /5Amp max, 2x Βύσματα αρσενικά τροφοδοσίας με κλέμα, 4x BNC με κλέμα

Security365

Η εταιρεία Security365 δραστηριοποιείται στα συστήματα ασφαλείας και με πολυετή εμπειρία μπορεί να σας δώσει λύσεις ολοκληρωμένης ασφάλειας. Λύσεις πρωτοποριακές, ύψιστης ποιότητας και αξιόπιστες.

Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 3707/2008) και έχοντας πιστοποίηση από την Ελληνική Αστυνομία. Κλείστε ραντεβού στο 210 6549511 για δωρεάν μελέτη του χώρου σας και θα πειστείτε!

Συστήματα Συναγερμού

Μίλησε δωρεάν με έναν εκπρόσωπό μας για προσφορά! Θα σε καλέσουμε το συντομότερο.

Δεν διαμοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με τρίτους.

security365 logo

Πριν φύγεις μίλησε δωρεάν με έναν εκπρόσωπό μας για προσφορά

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε το συντομότερο δυνατό.

Δεν διαμοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με τρίτους.
Ψάχνετε την καλύτερη προσφορά για κάμερες;

bestprice check

H εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Security365 είναι εδώ για να μελετήσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την καλύτερη λύση!