×

Προειδοποίηση

The form #10 does not exist or it is not published.

Αξιόπιστοι συναγερμοί σπιτιών για την ασφάλειά σας

Oι συναγερμοί σπιτιών της Security365 διαθέτουν λύσεις για όλες τις ανάγκες. Είτε υπάρχει ανάγκη για ένα συναγερμό απλό και αξιόπιστο είτε για ένα συναγερμό με υψηλές απαιτήσεις. Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί της Security365 θα σας κλείσουν ραντεβού δωρεάν με σκοπό να μελετήσουν το χώρο και να σας συμβουλεύσουν σχετικά με το ποιο σύστημα συναγερμού ταιριάζει για την σωστή κάλυψη του σπιτιού σας. Έτσι ο συναγερμός σας θα σας παρέχει την μέγιστη κάλυψη που χρειάζεστε για την ασφάλειά σας.

Συναγερμοί σπιτιών προσφορές

Συναγερμοί σπιτιών Paradox
(Με κεντρική μονάδα και πληκτρολόγιο Paradox)

Το σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό για να καλύψει χώρους περίπου 50-100τμ και διαθέτει 8 ζώνες. Το σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: 1x Κεντρική μονάδα PARADOX SP-4000, 1x Πληκτρολόγιο PARADOX K10V, 2x ανιχνευτές κίνησης PARADOX 476 PRO, 5x μαγνητικές

...

Tο σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό για να καλύψει χώρους περίπου 120-220τμ. Το σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: 1x Κεντρική μονάδα PARADOX SP-6000, 1x Πληκτρολόγιο PARADOX TM50, 5x ανιχνευτές κίνησης PARADOX 476 PRO, 15x μαγνητικές επαφές, 1x Σειρήνα εσωτερική, 1x Σειρήνα

...

Tο σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό για να καλύψει χώρους περίπου 80-140τμ και διαθέτει 10 ζώνες. Το σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: 1x Κεντρική μονάδα PARADOX SP-5500, 1x Πληκτρολόγιο PARADOX K10V, 3x ανιχνευτές κίνησης PARADOX 476 PRO, 10x μαγνητικές

...

Συναγερμοί σπιτιών IDS

Το σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό για να καλύψει χώρους περίπου 50-100τμ και διαθέτει 8 καθαρές ζώνες. Το σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: 1x Κεντρική μονάδα IDS 805, 1x Πληκτρολόγιο CLASSIC LED ή CURVE LED, 2x ανιχνευτές κίνησης PATROL 701, 5x

...

Tο σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό για να καλύψει χώρους περίπου 100-180τμ και διαθέτει 16 καθαρές ζώνες. Το σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: Μονάδα IDS Χ SERIES - 16 ζώνες, Πληκτρολόγιο CLASSIC LED ή CURVE LED, 4x ανιχνευτές κίνησης PATROL 701, 10x

...

Tο σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό για να καλύψει χώρους περίπου 80-140τμ και διαθέτει 16 καθαρές ζώνες. Το σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: 1x Κεντρική μονάδα IDS Χ SERIES - 16 ζώνες, 1x Πληκτρολόγιο CLASSIC LED ή CURVE LED, 3x ανιχνευτές

...

Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών Ajax

Το ασύρματο σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: 1 x Ajax Hub, 1 x Ajax MotionProtect, 1 x Ajax DoorProtect, 1 x Ajax SpaceControl, 1x Ajax StreetSiren σε λευκό χρώμα.

Το ασύρματο σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: 1 x Ajax Hub, 1 x Ajax MotionProtect, 1 x Ajax DoorProtect, 1 x Ajax SpaceControl σε μαύρο χρώμα.

Το ασύρματο σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: 1 x Ajax Hub, 1 x Ajax MotionProtect, 1 x Ajax DoorProtect, 1 x Ajax SpaceControl σε λευκό χρώμα.

Συναγερμοί σπιτιού με σύνδεση στο κέντρο λήψης σημάτων

kentro-lipsis-simaton.jpg
Ολοκληρώνουμε την ασφάλειά σας με σύνδεση του συναγερμού σας στο κέντρο λήψης σημάτων για την μέγιστη ασφάλειά σας!

3 λόγοι σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων συναγερμού έχει την πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις ανάγκες του συναγερμού σας, και για αυτό μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά, σε περίπτωση κινδύνου. Αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι ο συναγερμός επικοινωνεί με το Κέντρο λήψης και στέλνει κωδικοποιημένες κρίσιμες πληροφορίες για οτιδήποτε συμβεί.
Η σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων αποτελεί έναν άγρυπνο φύλακα του σπιτιού σας 24 ώρες το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε. Υπάρχουν άνθρωποι, ειδικά εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι, οι οποίοι αποκρυπτογραφούν τα σήματα κινδύνου και ανταποκρίνονται άμεσα στα επείγοντα περιστατικά, με σκοπό την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επέμβαση στον χώρο σας. Ακόμη κι όταν εσείς είστε στη δουλειά, λείπετε διακοπές ή κοιμάστε τη νύχτα.
Το Κέντρο Λήψης Σημάτων έχει προτεραιότητα στη διαχείριση των κλήσεων από την Αστυνομία γιατί γνωρίζουν ότι υπάρχει αναμφίβολο συμβάν σε εξέλιξη. Για την ακρίβεια, το κέντρο ελέγχου της Αστυνομίας έχει απαγορεύσει τα τελευταία χρόνια να δέχεται κλήσεις απευθείας από το μηχάνημα του συναγερμού, για λόγους αποφυγής άσκοπης κινητοποίησης της Άμεσης Δράσης (100).

Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν άδεια Security, βάσει του νόμου 3707/2008

Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν άδεια Security, βάσει του νόμου 3707/2008, η οποία απαιτείται για κάθε εγκατάσταση συστήματος συναγερμού. Παρέχουν την ασφάλεια, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για την ασφάλεια του χώρου σας.

Ζητήστε προσφορά συναγερμού

Ζητήστε την δική σας προσφορά Online για συναγερμό σπιτιού

sxediaste-prosfora.jpg

Λάβετε προσφορά για σύστημα συναγερμού

Ο κάθε χώρος είναι μοναδικός. Εάν δεν σας καλύπτουν μία από τις προσφορές μας για σύστημα συναγερμού, σημειώστε με απλά βήματα τις ιδιατερότητες του χώρου σας και ζητήστε την δική σας προσφορά Online.

Online Προσφορά για σύστημα συναγερμού

Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο χωρίς κενά
Υποχρεωτικό πεδίο
Invalid Input
Γενικές πληροφορίες για τον χώρο
Συμπληρώστε το πεδίο
Συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input
Υποχρεωτικό πεδίο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η επιλογή του τεχνικού ασφαλείας είναι σημαντική υπόθεση. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε απόλυτα τις ανάγκες σας για ασφάλεια με οικονομικές λύσεις για όλες τις ανάγκες. Μένει μόνο να μας καλέσετε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Τηλ.: 210 6549511
E-mail: info@security365.gr

Security365

Η εταιρεία Security365 δραστηριοποιείται στα συστήματα ασφαλείας και με πολυετή εμπειρία μπορεί να σας δώσει λύσεις ολοκληρωμένης ασφάλειας. Λύσεις πρωτοποριακές, ύψιστης ποιότητας και αξιόπιστες.

Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 3707/2008) και έχοντας πιστοποίηση από την Ελληνική Αστυνομία. Κλείστε ραντεβού στο 210 6549511 για δωρεάν μελέτη του χώρου σας και θα πειστείτε!

Συστήματα Συναγερμού

Μίλησε δωρεάν με έναν εκπρόσωπό μας για προσφορά! Θα σε καλέσουμε το συντομότερο.