Κάμερες Ασφαλείας – Συστήματα παρακολούθησης CCTV

Η κατηγορία καμερες ασφαλειας παρουσιάζει μοναδικά πακέτα από καταγραφικά, κάμερες ασφαλείας και λύσεις για την επιτήρηση, παρακολούθηση και καταγραφή όλων των χώρων για τους οποίους επιβάλλεται μεγαλύτερος βαθμός ασφαλείας.

Οι κάμερες ασφαλείας και τα κλειστά κυκλώματα CCTV της Security365 έχουν ως βασικό στόχο την αποτροπή και την τήρηση των αρχείων που μας βοηθούν να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα καθώς και να έχουμε ολοκληρωμένη γνώση για τους κινδύνους από τους οποίους πρέπει να προστατεύουμε την ζωή και την περιουσία μας.

Τα τελευταίας τεχνολογίας Συστήματα παρακολούθησης της Security365 σας εξασφαλίζουν την διαρκή παρακολούθηση του χώρου σας και την 24ωρη ασφάλεια τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σας στέγης.


Security365

Η εταιρεία Security365 δραστηριοποιείται στα συστήματα ασφαλείας και με πολυετή εμπειρία μπορεί να σας δώσει λύσεις ολοκληρωμένης ασφάλειας. Λύσεις πρωτοποριακές, ύψιστης ποιότητας και αξιόπιστες.

Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 3707/2008) και έχοντας πιστοποίηση από την Ελληνική Αστυνομία. Κλείστε ραντεβού στο 210 6549511 για δωρεάν μελέτη του χώρου σας και θα πειστείτε!

security365 logo

Πριν φύγεις μίλησε δωρεάν με έναν εκπρόσωπό μας για προσφορά

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε το συντομότερο δυνατό.

Δεν διαμοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με τρίτους.