Σύστημα συναγερμού IDS Standard - Τιμή 494€

Tο σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό για να καλύψει χώρους περίπου 80-140τμ και διαθέτει 16 καθαρές ζώνες. Προσφέροντας απόλυτη αξιοπιστία, ο συναγερμός που σας προτείνουμε, αποτελεί ένα από τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στην κατηγορία του.

Το σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει:
  • 1x Κεντρική μονάδα IDS Χ SERIES - 16 ζώνες
  • 1x Πληκτρολόγιο CLASSIC LED ή CURVE LED
  • 3x ανιχνευτές κίνησης PATROL 701
  • 10x μαγνητικές επαφές
  • 1x Σειρήνα εσωτερική
  • 1x Σειρήνα εξωτερική - αυτόνομη
  • 1x Πλακέτα επέκτασης
  • 2x Μπαταρίες για κεντρική μονάδα και σειρήνα αυτόνομη
  • 1x Πλακέτα επικοινωνίας Voice Module - Απομακρυσμένος χειρισμός του συναγερμού από το κινητό σας - Δείτε εδώ το Video

Η Τιμή του συστήματος συναγερμού είναι 494€ σε έτοιμο δίκτυο καλωδίωσης. Τιμή χωρίς ΦΠΑ

Σε περίπτωση που ο χώρος δεν διαθέτει καλωδίωση, η χρέωση για την καλωδίωση κοστολογείται ανάλογα τον χώρο. 


50% έκπτωση στη σύνδεση του συναγερμού σας στο κέντρο λήψης σημάτων

Ολοκληρώνουμε την ασφάλειά σας με σύνδεση του συναγερμού στο κέντρο λήψης σημάτων και σας κάνουμε τον 1ο χρόνο 50% έκπτωση!
Η προσφορά αφορά αποκλειστικά νέες συνδέσεις και ισχύει για τον πρώτο χρόνο συνδρομής στο κέντρο λήψης σημάτων.


Με ενδιαφέρει το πακέτο

Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο χωρίς κενά
Υποχρεωτικό πεδίο
Invalid Input

Συναγερμός με δόσεις

IDS Standard με δόσεις

Θέλετε σύστημα συναγερμού με δόσεις;

Μπορείτε να αποκτήσετε το πακέτο συναγερμού μαζί με σύνδεση στο κέντρο λήψης σημάτων για 4 χρόνια χωρίς προκαταβολή και να πληρώσετε σε 48 άτοκες δόσεις μόνο με 24.26€/μήνα με το ΦΠΑ και την τοποθέτηση σε έτοιμο δίκτυο καλωδίωσης.

Η Security365 γνωρίζει τις ανάγκες σας για ασφάλεια και δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της, την εξόφληση του συναγερμού τους με δόσεις. Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες.

Συναγερμοί Σπιτιών

Το σπίτι μας είναι ο χώρος που πρέπει να μας παρέχει ασφάλεια και ηρεμία. Έχοντας ένα επαγγελματικό σύστημα συναγερμού, μπορούμε να το μετατρέψουμε στο ασφαλέστερο μέρος της καθημερινότητάς μας. Οι συναγερμοί σπιτιών της IDS Hellas είναι η λύση για την αποτελεσματική ασφάλεια του χώρου σας. Καλέστε μας για προσφορά στο 210 6549511

Security365

Η εταιρεία Security365 δραστηριοποιείται στα συστήματα ασφαλείας και με πολυετή εμπειρία μπορεί να σας δώσει λύσεις ολοκληρωμένης ασφάλειας. Λύσεις πρωτοποριακές, ύψιστης ποιότητας και αξιόπιστες.

Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 3707/2008) και έχοντας πιστοποίηση από την Ελληνική Αστυνομία. Κλείστε ραντεβού στο 210 6549511 για δωρεάν μελέτη του χώρου σας και θα πειστείτε!

Προσφορά Συναγερμού
Θέλετε την καλύτερη προσφορά της αγοράς; H πιστοποιημένη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Security365 είναι εδώ για την ασφάλειά σας
Ζητήστε προσφορά τώρα
Δωρεάν μελέτη του χώρου, έχοντας δίπλα σας επαγγελματίες του χώρου με άδεια Security! Κάντε το καλύτερο για την ασφάλειά σας με την Security365