Αξιόπιστοι συναγερμοί σπιτιών για την ασφάλειά σας

Oι συναγερμοί σπιτιών της Security365 διαθέτουν λύσεις για όλες τις ανάγκες. Είτε υπάρχει ανάγκη για ένα συναγερμό απλό και αξιόπιστο είτε για ένα συναγερμό με υψηλές απαιτήσεις. Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί της Security365 θα σας κλείσουν ραντεβού δωρεάν με σκοπό να μελετήσουν το χώρο και να σας συμβουλεύσουν για πιο σύστημα συναγερμού ταιριάζει για την σωστή κάλυψη του σπιτιού σας. Έτσι ο συναγερμός σας θα σας παρέχει την μέγιστη κάλυψη που χρειάζεστε την ασφάλειά σας.

Συναγερμοί σπιτιών προσφορές

Tο σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό για να καλύψει χώρους περίπου 80-140τμ και διαθέτει 10 ζώνες. Το σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: Mονάδα PARADOX SP-5500, Πληκτρολόγιο PARADOX K10V, 3x ανιχνευτές κίνησης PATROL 701, 10x μαγνητικές επαφές, Σειρήνα εσωτερική,

...

Το σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό για να καλύψει χώρους περίπου 50-100τμ και διαθέτει 8 ζώνες. Το σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: Μονάδα PARADOX SP-4000, Πληκτρολόγιο PARADOX K10V, 2x ανιχνευτές κίνησης PATROL 701, 5x μαγνητικές επαφές, Σειρήνα εσωτερική,

...

Το σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό για να καλύψει χώρους περίπου 50-100τμ και διαθέτει 8 καθαρές ζώνες. Το σύστημα συναγερμού περιλαμβάνει: 1x Κεντρική μονάδα IDS 805, 1x Πληκτρολόγιο CLASSIC LED ή CURVE LED, 2x ανιχνευτές κίνησης PATROL 701, 5x μαγνητικές

...
Δείτε όλες τις προσφορές

Συναγερμοί σπιτιού με 50% έκπτωση στο κέντρο λήψης σημάτων

kentro-lipsis-simaton.jpg
Ολοκληρώνουμε την ασφάλειά σας με σύνδεση του συναγερμού στο κέντρο λήψης σημάτων<span> και σας κάνουμε τον 1ο χρόνο 50% έκπτωση! </span> Η προσφορά αφορά αποκλειστικά νέες συνδέσεις και ισχύει για τον πρώτο χρόνο συνδρομής στο κέντρο λήψης σημάτων.

3 λόγοι σύνδεσης με κέντρο λήψης σημάτων

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων συναγερμού έχει την πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις ανάγκες του συναγερμού σας, και για αυτό μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά, σε περίπτωση κινδύνου. Αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι ο συναγερμός επικοινωνεί με το Κέντρο λήψης και στέλνει κωδικοποιημένες κρίσιμες πληροφορίες για οτιδήποτε συμβεί.
Η σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων αποτελεί έναν άγρυπνο φύλακα του σπιτιού σας 24 ώρες το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε. Υπάρχουν άνθρωποι, ειδικά εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι, οι οποίοι αποκρυπτογραφούν τα σήματα κινδύνου και ανταποκρίνονται άμεσα στα επείγοντα περιστατικά, με σκοπό την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επέμβαση στον χώρο σας. Ακόμη κι όταν εσείς είστε στη δουλειά, λείπετε διακοπές ή κοιμάστε τη νύχτα.
Το Κέντρο Λήψης Σημάτων έχει προτεραιότητα στη διαχείριση των κλήσεων από την Αστυνομία γιατί γνωρίζουν ότι υπάρχει αναμφίβολο συμβάν σε εξέλιξη. Για την ακρίβεια, το κέντρο ελέγχου της Αστυνομίας έχει απαγορεύσει τα τελευταία χρόνια να δέχεται κλήσεις απευθείας από το μηχάνημα του συναγερμού, για λόγους αποφυγής άσκοπης κινητοποίησης της Άμεσης Δράσης (100).

Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν άδεια Security, βάσει του νόμου 3707/2008

Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν άδεια Security, βάσει του νόμου 3707/2008, η οποία απαιτείται για κάθε εγκατάσταση συστήματος συναγερμού. Παρέχουν την ασφάλεια, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για την ασφάλεια του χώρου σας.

Ζητήστε προσφορά συναγερμού

Ζητήστε την δική σας προσφορά Online για συναγερμό σπιτιού

sxediaste-prosfora.jpg

Πάρτε προσφορά για σύστημα συναγερμού

Ο κάθε χώρος είναι μοναδικός. Εάν δεν σας καλύπτουν μία από τις προσφορές μας για σύστημα συναγερμού, σημειώστε με απλά βήματα τις ιδιατερότητες του χώρου σας και ζητήστε την δική σας προσφορά Online.

Online Προσφορά για σύστημα συναγερμού

Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο χωρίς κενά
Υποχρεωτικό πεδίο
Invalid Input
Γενικές πληροφορίες για τον χώρο
Συμπληρώστε το πεδίο
Συμπληρώστε το πεδίο
Invalid Input

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η επιλογή του τεχνικού ασφαλείας είναι σημαντική υπόθεση. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε απόλυτα τις ανάγκες σας για ασφάλεια με οικονομικές λύσεις για όλες τις ανάγκες. Μένει μόνο να μας καλέσετε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Τηλ.: 210 6549511
Κιν.: 6949 660044
E-mail: info@security365.gr

Security365

Η εταιρεία Security365 δραστηριοποιείται στα συστήματα ασφαλείας και με πολυετή εμπειρία μπορεί να σας δώσει λύσεις ολοκληρωμένης ασφάλειας. Λύσεις πρωτοποριακές, ύψιστης ποιότητας και αξιόπιστες.

Λειτουργούμε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 3707/2008) και έχοντας πιστοποίηση από την Ελληνική Αστυνομία. Κλείστε ραντεβού στο 210 6549511 για δωρεάν μελέτη του χώρου σας και θα πειστείτε!

Ζητήστε προσφορά τώρα
Δωρεάν μελέτη του χώρου, έχοντας δίπλα σας επαγγελματίες του χώρου με άδεια Security! Κάντε το καλύτερο για την ασφάλειά σας με την Security365